✎ Edit this event on GitHub

Plzeňské Pyvo #14 Nové zkušenosti a postřehy z dění kolem Covid-19

The meetup took place on Wednesday the 13rd of May, 2020 at 18:00.

Vážení přátelé a příznivci našich setkání!

Sejdeme se alespoň online. Za poslední dva měsíce někteří z nás získali nové zkušenosti, dostali se do nových oblastí případně získali nový úhel pohledu na svět a o tyto zkušenosti bychom se rádi vzájemně podělili. Doufáme, že nejste tématy kolem Covid-19 a videokonferencemi zahlceni natolik, abyste naše setkání zavrhli. Pro setkání jsme vybrali aplikaci Zoom adresa je: https://1url.cz/@pyvo_plzen_14 Heslo: 111444 Meeting ID: 889 9187 0961 V případě problémů napište na mail filip.vaculik@jsi.cz

Talks

Úvodní slovo

  • Filip Vaculík
  • Jan Smitka

Pohledem Lyntu

  • Jan Smitka, Lynt services

Ve společnosti Lynt nejsme jen vývojáři, jsme především marketingová agentura. Díky tomu máme nadhled i nad businessem našich klientů, proto v pár minutách vypíchnu pár zajímavostí, se kterými se my či naši klienti v této době potýkáme, a pár nástrojů, kterými zefektivňujeme naši práci.

Pomocné akce

  • Filip Vaculík

Rád bych vám zprostředkoval pohled člověka, který se vrhnul do pomocných dobrovolnických akcí ve skupině cesko.digital a nejen tam.

O problémech s daty hygienických stanic a další zkušenosti

  • Vladimír Smitka, Lynt services

Využití IT a devel zkušeností v dobrovolnických projektech v době krize - parsování dat z hygienických stanic (a proč to nevyšlo), zprovozňování různých VPN a pomoc s tvorbou webů projektů - od malých dobrovolnických (delamcomuzu.cz), po ty největší (koronavirus.mzcr.cz).

Lightning talks

Předpokládáme, že současná situace přinesla změnu i vám. Budeme rádi, když se s námi o váš pohled podělíte.