✎ Edit this event on GitHub

Plzeňské Pyvo #2 Skládanka znalostí

The meetup took place on Wednesday the 14th of March, 2018 at 18:00.
Beer Factory, Dominikánská 13/8, Plzeň → map (mapy.cz)

Zdravíme všechny!

Python není v západních Čechách neznámý pojem, což bylo bez pochyb prokázáno účastí na minulém setkání. Doufáme, že se od prvotního vzedmutí zájmu přeneseme k pravidelným setkáváním, druhou středu každý lichý měsíc.

Zahájení plánujeme na 18:hod a start přednášek mezi 18:30 - 19:00. Až nás z Beer Factory vyženou, půjdeme si najít další lokál, tak ať s vámi ve čtvrtek v práci moc nepočítají.

Pokud možno, nahlaste svou účast ať stihneme ukrást dostatek židlí. Díky! Věříme, že pro vás bylo minulé setkání přínosné, nezapomenutelné, a že se opět uvidíme!

Talks

Úvodní slovo

  • Filip Vaculík
  • Tomáš Bedřich

Dekorátory – zbavené tajemství

  • Jan Šmejkal z (orgis.cz - https://www.orgis.cz)

IPython – mocný pomocník, kterého nejspíš máte doma

  • Filip Vaculík

Ponor do tajů pokročilejších funkcí tohoto interaktivního shellu. Práce s bloky kódu, inicializační scripty, %magic, !escape příkazy a další fičůry.

PyLadies v Plzni

  • Libuše Poustková

PyCon Prague 2018

  • Tomáš Bedřich

Startup Weekend Plzeň

  • Pavel König

Talks

Pokud máte zkušenost se zajímavou technologii, projektem, nebo chcete prezentovat sebe, či svou firmu a její aktivity, nebojte se přihlásit o slovo. Sbíráme náměty na přednášky pro další Pyva viz. pyvo.cz#info-for-speakers a máme dvě další formy jak může zaznít váš hlas.

Lightning talk, ve kterém budete mít plných 5 minut, pro svou chvíli slávy. Počet Lightning talků je omezen na cca 3 až 5.

Twinkle Talk kde vám dáme 1 minutu, což by mělo stačit k pozvánce na zajímavou akci, upozornění na zajímavou technologii, či malé, aktuální, filozofické zamyšlení.

Možno domluvit dopředu mailem na filip.vaculik@jsi.cz případně ve vhodnou chvíli při akci.

Venue

Beer Factory, Dominikánská 13/8, Plzeň

Máme rezervovaný celý suterén restaurace (Pivní klub). Pokud nenajdete schody dolů, na baru vás rádi nasměrují.

Webovky restaurace (odscrollujte pro denní menu), stálé menu.

Z vlakového nádraží 15 minut pěšky přes ulice Americká, Jungmannova, Bedřicha Smetany, Náměstí Republiky a Dominikánská. Možno též tramvají číslo 1 nebo 2 na zastávku Náměstí Republiky, pak 3 minuty pěšky.

Z autobusového nádraží 15 minut pěšky přes ulice Přemyslova, Solní a Dominikánská. Alternativně tramvají číslo 2 na zastávku Náměstí Republiky, pak 5 minut pěšky.

Other maps: mapy.cz, Google Maps.