✎ Edit this event on GitHub

Brněnské Pyvo – Předvánoční

The meetup took place on Thursday the 19th of December, 2019 at 19:00.
U Dřeváka, Dřevařská 22, 602 00 → map (mapy.cz)

Jako již tradičně, klasický termín Pyva vychází v prosinci nevhodně, na druhý svátek vánoční, a tak se místo posledního čtvrtka sejdeme o týden dříve.

Přednášky nebudou a lightning talky být můžou, ale bez projektoru.

Hlavním tématem předvánočního Pyva bude opět hardware!

Přineste se pochlubit pípátky, blikátky, točítky, chytrými varnými konvicemi a jinými zajímavými věcmi. Nejlépe samozřejmě vlastnoručně ubastlenými a Pythonem poháněnými :)

Hardwarová burza

I letos bychom rádi zachovali tradici hardwarového blešáku. Máte doma nepoužívaný router, diody, sluchátka, disky, nebo jinou elektroniku? Nebo se nehodil úlovek z předchozích let? Doneste je a vyměňte za něco, co vypadá užitečněji!

Samolepková burza

Pokračujeme také v tradici samolepkové burzy! Máte doma nějaké samolepky, které nechcete? Doneste je a vyměňte za samolepky, které chcete!

Sejdeme se opět u Dřeváka. Těšíme se!


Last Thursday in December is not the best date for Pyvo as it is right after Christmas, so let's meet a week earlier.

No scheduled talks, you can have a lightning talk but without the projector.

The main topic, as in previous years, is hardware!

Bring your beepers, flickers, spinners, smart kettles or whatever interesting stuff you have at home, preferably if it is made by you and runs on Python :)

Hardware swap meet

We would like to continue with the tradition of the hardware flea market. If you have unused routers, diodes, headphones, disks, or other electronic devices you don't want anymore but can be useful for someone else, bring it and change for something you like more!

Stickers exchange

Another nice tradition is the stickers exchange. Do you have any stickers you don't fancy? Bring them and change for some other stickers you like!

Let's meet again at Dřevák Beer & Grill. See you there!

Venue

U Dřeváka, Dřevařská 22, 602 00

Other maps: mapy.cz, Google Maps.