✎ Edit this event on GitHub

Brněnské PyVo + BRUG – Verzovací systémy

The meetup took place on Thursday the 25th of April, 2013 at 19:00.
U Dřeváka, Dřevařská 22, 602 00 → map (mapy.cz)

Vážené milovnice rubínů, a milovníci těchto milovnic, vážení krotitelé krajt a krotitelky těchto krotitelů! Již tento čtvrtek v podvečer se bude v šapitó na Dřevařské ulici v honosném městě Brně konat velkolepá událost, jež svým věhlasem ve světě soupeří i s Čínským cirkusem!

Petr Viktorin bude z načerveno obarveného klobouku po svém strýci Indianovi J. vytahovat zajímavosti o verzovacím systému Git. Ondra Kudlík nás uvede do tajů laboratoří GitLabu, Václav Tunka odloží kávičku z Jávy a povypráví nám strašidelné historky z jeskyní Workflow-in-Open Soúrc, kde se bil se skřety a draky. Jirka Bartoň přiletí na růžovém okřídleném poníku z hlavního města západního Rakouska-Uherska, tedy královského města Pražského, aby zažongloval se rtuťovými kuličkami tajemného Mercurialu a provedl nás mezi velbloudy a exotickými otrokyněmi tureckého Bazaaru.

Kdo nepřijde, ten prohloupí a z této hlouposti se už nikdy nevykoupí! Vstup je volný dobrovolný, piva dostatek, nemějte tedy zábran a dostavte se!

Elsewhere on the web: lanyrd.com.

Talks

Jak funguje Git

  • Petr Viktorin

Lehký úvod do Mercurialu a Bazaaru

  • Jiri Barton

GitLab as GitHub replacement?

  • Ondra Kudlík

I'll try to answer question whether GitLab is usable GitHub replacement for specific use cases or not. I'll briefly describe installation, git setup and other needed admin tatsks. Showcase of main features will follow including comparison with GitHub ones.

Git workflow in open-source

  • Václav Tunka

How git is being used in open-source projects such as JBoss AS, Torquebox, etc.

Venue

U Dřeváka, Dřevařská 22, 602 00

Other maps: mapy.cz, Google Maps.