✎ Edituj tuto událost na GitHubu

Pražské Pyvo #134

Sraz se konal ve středu 20. července 2022 v 19:00.
H55, Hloubětínská 1138/5 → mapa (mapy.cz)

Máme léto a s ním tradičně odlehčený program. Vyzkoušíme, jak by se nám fungovalo v kavárně volnočasového centra H55. K dispozici budeme mít i sál s projektorem, kde si střihneme přednášku o vaření piva a pár lightning talků. Hlavní náplní bude ale volná zábava a grilování - něco na gril si vemte s sebou!

With the ongoing summer, we're traditionally having a lighter programme. We'll try out a new venue in the café of the H55 Leisure Center. We'll also have a talk about homebrewing and some lightning talks in the associated projector room. But the main topic would be chit chat and barbecue, so bring something to grill!

Přednášky

Jak na pivo?

  • Kokoška P. T.

Umíš Python a připadáš si, že Ti patří celý svět. Stačí napsat import antigravity a můžeš létat, ale na celém PyPI nenajdeš balíček, který by Ti uvařil pivo, a Homebrew na macOS taky nefunguje tak, jak by jeden očekával. Nezbývá tedy, než si sundat rukavice a naučit se, jak si uvařit pivo svépomocí.

Lightning talky

Kromě grilovačky budou lightning talky. Můžeš jeden mít i ty, viz pyvo.cz#info-for-speakers. Registrace nutná na Lightning Talk – bit.ly/prpylight.

Místo

H55, Hloubětínská 1138/5

I když je místo netradičně trochu dále od centra, od metra B Hloubětín to je jen kousek, případně můžete jet tramvají na zastávku Kbelská. Cyklisti a další sportovci mohou využít cyklostezku podél Rokytky.

Další mapy: mapy.cz, Google Maps.