✎ Edituj tuto událost na GitHubu

Pražské Pyvo #124 Volná zábava a tipovací Pub Quiz

Sraz se konal ve středu 21. července 2021 v 19:00.
Vila Štvanice, ostrov Štvanice → mapa (mapy.cz)

Volná zábava a tipovací Pub Quiz

Další letní sraz a zase naživo a to u Vily Štvanice, Dostanete se tam z Hlávkova mostu, pešky z Vltavské nebo Těšnova, tramvají číslo 14 (zastávka Štvanice), nebo přívozem od Holešovický (Pražský) tržnice nebo Rohanskýho ostrova (je třeba ale pak dojít na druhou stranu ostrova). Přesná poloha na mapě. Kvůli nařízením vlády nejde udělat rezervace pro větší počet lidí, takže se shlukneme tak říkajíc "na punk" na public židličkách/ve stoje/jak je komu libo. Ve Vile a přilehlým Bike Jesusu je možný sehnat pití, s jídlem se bohužel nedá počítat.

Different venue: Our usual place is closed. We'll meet at Vila Štvanice, located on Štvanice island. You can easily walk there from Vltavská metro station or Těšnov tram stop using a bridge called "Hlávkův most". You can also use tram number 14 (Štvanice stop) to get at the bridge. If you feel adventurous, you also use ferry (the stop is located at the other part of the island) from "Pražská tržnice" or "Rohanský ostrov". Exact location shown on map here.

Přednášky

Pub Quiz

  • Jirka Chadima (Pure Storage)

Zkus si zatipovat v rychlém Pub Quizu o drobné ceny. Potřebuješ akorát telefon s internetem a třeba se něco dozvíš anebo vyhraješ!

Místo

Vila Štvanice, ostrov Štvanice

Další mapy: mapy.cz, Google Maps.