✎ Edituj tuto událost na GitHubu

Liberecké Pyvo #2 Moje oblíbené

Sraz se konal ve čtvrtek 19. dubna 2018 v 18:00.
Restaurace Depo, Jablonecká 562, Liberec → mapa (mapy.cz)

Druhé setkání programátorů v Liberci proběhne přibližně dva měsíce po předchozím. Tématem tentokrát budou oblíbené – postupy, programovací jazyky, utility, nebo třeba technologie. Máte nějakou takovou? Nestyďte se a povězte nám o ní. Není třeba povídat dlouho, klidně stačí Lightning talk. Nezapomeňte, že nemusí jít jen o Python. Pyvaři jsou tolerantní a rádi si rozšíří svůj obzor.

Abychom věděli, s kolika lidmi můžeme počítat, prosím nahlaste svou účast. Díky!

Přednášky

Certificate Transparency

  • Petr Krčmář

Od 30. dubna musí být všechny důvěryhodné certifkáty na internetu zveřejněny v Certificate Transparency. V přednášce si povíme, co to je a jak to vlastně celé funguje.

Oblíbené nástroje konzervativního vývojáře

  • Vláďa Macek

Jinja2 nejenom v Ansible

  • Ondřej Spáčil

Elm

  • Petr Severa

<volné místo>

Ještě je prostor na pár krátkých (5 minut) přednášek na libovolné téma. Registrujte své vystoupení na lipyvo.jdem.cz, nebo napište e-mail organizátorům.

Budoucnost Libereckého Pyva & pozvánky

  • Ondřej Caletka

Místo

Restaurace Depo, Jablonecká 562, Liberec

Máme rezervovaný salonek pro 40 lidí. Na webových stránkách restaurace je k dispozici jídelní i nápojový lístek. Pozor, restaurace nepřijímá platební karty, vezměte si tedy dostatečnou hotovost.

Z vlakového a autobusového nádraží je možné do restaurace dojít za 22 minut, případně je možné jet 3 zastávky tramvají linky 2 nebo 3 do zastávky Šaldovo náměstí a dále asi 5 minut pěšky. Ve všech tramvajích je možné zakoupit jízdenku v hodnotě 20 Kč pomocí bezkontaktní platební karty.

Při cestě autobusem Regiojet z Prahy vystupte v první zastávce Liberec, Fügnerova-Blažkova, a dále pokračujte asi 12 minut pěšky.

Parkování je možné například v obchodním centru Plaza. První hodina je zdarma, další za 40 Kč.

Další mapy: mapy.cz, Google Maps.