✎ Edit this event on GitHub

Pražské Pyvo #139

The meetup took place on Wednesday the 21{} st of December, 2022 at 19:00.
Na Věnečku, Ostrovského 38a, Praha 5, Czech Republic, 15000 → map (mapy.cz)

Hou hou hou Vánoční Pyvo je tu! Také máte doma šuplík plný HW pokladů, udělátek, hejblátek, tlačítek, tišťáků, robotů, her, konzolí, Arduin a jiného zábavného balastu? Roky si říkáte: „to se přeci bude jednou hodit!?" A ono skutečně bude! Přineste vaše hračky na tradiční Vánoční Pyvo. Můžete je ostatním ukázat nebo i vyměnit či prodat za jiné. Dále se můžete těšit na přednášku o obrazovce Dasung Paperlike E-ink a na další kratší talky na hardwarová témata! Svůj Ligtning talk si přihlaste na tradiční adrese https://bit.ly/prpylight. A netradiční výčet tradic nekončí, sejdeme se totiž (skoro) tradičně v klubu Na Venečku od 19 hodin. P.S. kdo má samolepky a nechce je, ať přinese samolepky. Kdo nemá samolepky a chce je, ten si je odnese. A nebo vymění. Burza samolepek bude též!

Ho Ho Ho Christmas Pyvo is coming! Do you have at home a lot of hardware you've never used and you're telling yourself that maybe one day you could use it for something? That day has arrived! Join us for our tradition Christmas hardware swap. You can also look forward to a presentation about Dasung Paperlike E-ink monitor and other short talks, where we'll together learn something new. You can do your Ligtning talk too: add it to https://bit.ly/prpylight. We meet up at club Na Venečku from 7 P.M. P.S. if you have some stickers and you don't want them, bring them! If you don't have any and you want them, you can take them with you! Or swap.

Talks

Dasung Paperlike E-ink & Lightning talky

Svůj Ligtning talk si přihlaste na tradiční adrese https://bit.ly/prpylight.

You can do your Ligtning talk too: add it to https://bit.ly/prpylight.

Venue

Na Věnečku, Ostrovského 38a, Praha 5, Czech Republic, 15000

Jedná se o soukromý klub, takže nikde není žádná cedule. Když Ostrovského ulice přejde v chodník se zábradlím po obou stranách, jděte 60 metrů do kopce. První brána po pravé straně je vchod do dvora. Ujděte ještě 40 metrů a vchod do klubu najdete vlevo.

It’s a private club with no public signs. After Ostrovského street becomes a footpath walk 60 meters uphill. Club is in the first gate to the right. Go 40 more meters and entrance to the club will be to your left.

Na Věnečku @ Google Maps

Other maps: mapy.cz, Google Maps.