✎ Edit this event on GitHub

Pražské Pyvo #135

The meetup took place on Wednesday the 17th of August, 2022 at 19:00.
H55, Hloubětínská 1138/5 → map (mapy.cz)

Máme léto a s ním tradičně odlehčený program. Opět se potkáme v kavárně volnočasového centra H55. Tentokrát bude before-party od 16 hodin pro fanoušky Pythonu s dětmi - je tam pískoviště a spousta místa na hraní. Od 19 hodin je pak sraz v obvyklé podobě. Bude pár lightning talků. Hlavní náplní bude ale volná zábava a grilování - nezapomeňte si tedy vzít nějakou dobrotu na gril sebou!

With the ongoing summer, we're traditionally organizing a barbecue. We'll meet up again at the café of the H55 Leisure Center. This time we'll have before-party from 4 PM for fans of Python and their kids - there's kids playground at the café and plenty of place to play around! At 7 PM starts our traditional meetup. We'll have few lightning talks, but the main aim is to chit-chat & barbecue, so bring something to throw on the grill!

Talks

Lightning talky

Kromě grilovačky budou lightning talky. Můžeš jeden mít i ty, viz pyvo.cz#info-for-speakers. Registrace nutná na Lightning Talk – bit.ly/prpylight.

Venue

H55, Hloubětínská 1138/5

I když je místo netradičně trochu dále od centra, od metra B Hloubětín to je jen kousek, případně můžete jet tramvají na zastávku Kbelská. Cyklisti a další sportovci mohou využít cyklostezku podél Rokytky.

Other maps: mapy.cz, Google Maps.