✎ Edituj tuto událost na GitHubu

Brněnské Pyvo – Kiwi Python weekends

Sraz se konal ve čtvrtek 28. října 2021 v 19:00.
ArtBar Druhý Pád, Štefánikova 836/1 → mapa (mapy.cz)

Po delší době se potkáme na Pyvo v ArtBaru! Přijďte si poslechnout přednášku od Kiwi.com, jak organizovat Python víkendy.


After a long time we will meet at Pyvo in ArtBar! Come listen to a talk from Kiwi.com on How to organize Python weekends

Přednášky

Kiwi Python weekends

  • Lukáš Kubiš

Python Weekend je jeden z najdlhšie pôsobiacich komunitných eventov organizovaných code.kiwi.com. V decembri prebehne prvá iterácia po takmer 5 rokoch, kde skúšame nové veci z organizačného hľadiska, inak sa (až na pár výnimiek) formula tohoto eventu prekvapivo za celý ten čas takmer nijako nezmenila. Ako je to možné? Prečo je pre nás tento event tak dôležitý a akú hodnotu generuje organizátorom a zúčastneným?


Python Weekend is a community event with one of the longest histories organized by code.kiwi.com. The next iteration in December will be one of the very few, to have introduced any change to the organisation of the event over the last 5 years. How is it possible? Why is this event so important to us and what value does it generate for its organizers and attendees?

Lightning talky

Určitě dojde i na lightning talky. Můžeš jeden mít i ty, viz pyvo.cz#info-for-speakers. Registrace nutná na Lightning Talk – bit.ly/brpylight.

Místo

ArtBar Druhý Pád, Štefánikova 836/1

Sejděte dolů po schodech, vydejte se doleva poměrně dlouhou chodbou, a po pravé straně najdete bar. Pyvo hledejte v salonku za barem.

Další mapy: mapy.cz, Google Maps.