✎ Edituj tuto událost na GitHubu

Brněnské Pyvo – Droní

Sraz se konal ve čtvrtek 30. ledna 2020 v 19:00.
ArtBar Druhý Pád, Štefánikova 836/1 → mapa (mapy.cz)

Na prvním Pyvu v roce 2020 se budeme věnovat programování dronů. Sejdeme se opět v klubovně ArtBaru :)


At the first Pyvo in 2020 we will focus on the drone programming. We will meet again in Artbar's lounge room :)

Přednášky

Experimenting with DJI Tello drones

  • Vlado Kopšo
  • Dominik Jochec

Spolu s účastníky CodeBrew Hackatonu jsme se snažili něco rozumného vymyslet a naprogramovat s drony DJI Tello, které jsou programovatelné v Pythonu. Jak nám to šlo, na jaké problémy jsme narazili a jaká to byla zábava Vám odprezentují Vlado a Dominik ze SolarWinds. Pracovali jsme v Pythonu, ale o Pythonu to nakonec zas tak moc nebylo, jak sami uvidíte a uslyšíte. :)


Along with the participants of CodeBrew Hackaton, we have tried to design and develop something reasonable with DJI Tello drones, which are programmable using Python. How it went, what problems have we encountered, and how much fun it all was, will be presented to you by Vlado and Dominik from SolarWinds. We were using Python, but that turned out to be just an implementation detail. You shall see for yourself. :)

Lightning talky

Určitě dojde i na lightning talky. Můžeš jeden mít i ty, viz pyvo.cz#info-for-speakers. Registrace nutná na Lightning Talk – bit.ly/brpylight.

Místo

ArtBar Druhý Pád, Štefánikova 836/1

Sejděte dolů po schodech, vydejte se doleva poměrně dlouhou chodbou, a po pravé straně najdete bar. Pyvo hledejte v salonku za barem.

Další mapy: mapy.cz, Google Maps.