✎ Edituj tuto událost na GitHubu

Plzeňské Pyvo #27 Hloupé chyby a zákysy

Sraz se konal ve středu 13. července 2022 v 18:00.
HUB 2.0, Cukrovarská 3006/20, Plzeň → mapa (mapy.cz)

Vážení přátelé a příznivci našich setkání!

Na léto odlehčíme. :) Chybějící středník v Pythonu sice nepřehlédneme, ale určitě má každý pár příhod, kdy se koukal do jiného souboru, přehlédl uložení dat do špatné proměnné, nechal se vytrestat časovými zónami, dropnul produkční databázi atd. Přijďe si poslechnout ostatní a sami se podělit o zkušenosti, které byste si za rámeček zrovna nedali.

Akce bude spojena s networkingem / grilovačkou pořádanou v prostorách HUB 2.0. Jídlo a pití bude na místě k dispozici za dobrovolný příspěvek. Kdo by chtěl rozšířit pestrost, může přinést i něco svého.

Těšíme se na viděnou!

Přednášky

Úvodní slovo

  • Filip Vaculík
  • Jakub Červinka
  • Tomáš Zítka
  • Tomáš Bedřich

Lightning talks na téma Hloupé chyby a zákysy

Nehlásíme se, neděláme program. Prostě (se) přijďte pobavit.

Místo

HUB 2.0, Cukrovarská 3006/20, Plzeň

Na brance u vstupu do objektu bude podrobnější nasměrování.

Pokud máte zájem o větší jídlo, lze využít dovážky. Kousek od objektu je například provozovna Pizza doma. Na místě bude k dispozici voda, točená kofola a pivo.

Z vlakového nádraží 15 minut pěšky přes ulice Mikulášská, Slovanská, Papírnická, poté přes Papírenskou lávku do ulice Cukrovarská. Alternativně tramvají číslo 1 či 2 do zastávky Mikulášské náměstí, poté opět 7 minut pěšky ulicí Papírnická a přes Papírenskou lávku do ulice Cukrovarská.

Z autobusového nádraží asi 25 minut pěšky ulicemi Husova, Smetanovy sady, Kopeckého sady, Goethova, Prokopova, Doudlevecká až do ulice Cukrovarská. Alternativně tramvají číslo 2 na zastávku Mikulášské náměstí, pak 7 minut pěšky ulicí Papírnická a přes Papírenskou lávku do ulice Cukrovarská.

Další mapy: mapy.cz, Google Maps.