✎ Edituj tuto událost na GitHubu

Plzeňské Pyvo #25 Pyvo

Sraz se konal ve středu 9. března 2022 v 18:00.
HUB 2.0, Cukrovarská 3006/20, Plzeň → mapa (mapy.cz)

Vážení přátelé a příznivci našich setkání! Svět se mění, ale naše Pyvo, na vzdory vzdouvajícím se vlnám událostí a ledovým severním vichrům, odolává. Těšit se můžete na představení několika zajímavých technologií a jistě dojde i na aktuální témata, kterými v tento čas žije kybersvět. Za vaše příspěvky budeme rádi. Na viděnou.

Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/84017822596?pwd=K2xQNUVLMVF4SmNhLzJrTWg0Wk9tdz09 Meeting ID: 840 1782 2596 Passcode: 380

Přednášky

Úvodní slovo

  • Tomáš Bedřich
  • Filip Vaculík

Dusk

  • Tomáš Zítka

Snadná paralelizace pro náročné výpočty.

Artap

  • Václav Fiala

Framework pro designovou optimalizaci.

Až na železo

  • Filip Vaculík

Zátěžové "testování" webů, například těch Ruských.

Lightning talks

Pokud máte zkušenost se zajímavou technologii, projektem, nebo chcete prezentovat sebe, či svou firmu a její aktivity, nebojte se přihlásit o slovo. K dispozici můžete mít plných 5 minut pro své téma.

Témata možno domluvit mailem na tozitka@gmail.com, případně u libovolného z organizátorů ve vhodnou chvíli při akci. Také sbíráme náměty na přednášky pro další Pyva, více informací na pyvo.cz#info-for-speakers.

Místo

HUB 2.0, Cukrovarská 3006/20, Plzeň

Na brance u vstupu do objektu bude podrobnější nasměrování.

Pokud máte zájem o větší jídlo, lze využít dovážky. Kousek od objektu je například provozovna Pizza doma. Na místě bude k dispozici voda, točená kofola a pivo.

Z vlakového nádraží 15 minut pěšky přes ulice Mikulášská, Slovanská, Papírnická, poté přes Papírenskou lávku do ulice Cukrovarská. Alternativně tramvají číslo 1 či 2 do zastávky Mikulášské náměstí, poté opět 7 minut pěšky ulicí Papírnická a přes Papírenskou lávku do ulice Cukrovarská.

Z autobusového nádraží asi 25 minut pěšky ulicemi Husova, Smetanovy sady, Kopeckého sady, Goethova, Prokopova, Doudlevecká až do ulice Cukrovarská. Alternativně tramvají číslo 2 na zastávku Mikulášské náměstí, pak 7 minut pěšky ulicí Papírnická a přes Papírenskou lávku do ulice Cukrovarská.

Další mapy: mapy.cz, Google Maps.